WWOO buitenkeuken

Een buitenkeuken van beton die ook dient als schutting, opbergruimte, lounge of douche? WWOO is de buitenkeuken van beton en meer! WWOO is een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer.

Hij was op zoek naar een onderhoudsvrije buitenkeuken die écht bestand is tegen 365 dagen in weer en wind. Dit idee kwam samen met het concept om een erfafscheiding creatiever én multifunctioneel te kunnen benutten. WWOO was een feit en het product ging direct de wereld over. Het oer-Hollandse merk wordt wereldwijd verkocht in 14 landen.

Oersterk Dutch Design

WWOO is de oplossing voor een onderhoudsvrije buitenkeuken waarbij gebruiksgemak bovenaan staat. Uiteraard is WWOO wel van alle luxe voorzien: outdoorcooking “The Dutch way”. Bij WWOO vind je geen vaste onderdelen zoals kasten of deuren. Onze kracht is de eenvoud van een stijlvol en doordacht zwevend design die je 365 dagen per jaar kunt gebruiken. De accessoires voor de buitenkeuken zijn multifunctioneel en ontworpen om maximaal te genieten tijdens alle seizoenen.