Interior Design

Opzoek naar maatwerk interieur? De ontwerpen van Piet-Jan van den Kommer kenmerken zich door het gebruik van pure materialen en gebruiksgemak welke zijn verwerkt tot een op maat gemaakt creatief en verrassend ontwerp passend bij uw levensstijl. 

Het design team van Piet-Jan van den Kommer werkt ieder project uit tot een compleet advies. Het voorstel bevat technische tekeningen, materiaal- en kleurgebruik en o.a. styling advies. Het project wordt tot in de laatste details uitgewerkt. De interieur ontwerpen worden vervolgens in eigen werkplaats door getalenteerde meubelmakers geproduceerd en geplaatst op locatie.

De eerste stap bij het ontwerpen is een aantal schetsen maken op basis van het eerste gesprek. Verder luistert hij naar specifieke wensen en bekijkt hij de ruimte waar het om gaat of waar iets voor is bedoeld. Alles kan. Piet-Jan’s grootste kracht zelf zit ‘m in het verrassingselement; iets ontwerpen wat inspireert en onverwachts én praktisch is.

Na het presenteren van de eerste ontwerpschetsen is nog van alles mogelijk. Daarna volgt het fijn slijpen op basis van de eerste reacties. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de definitieve materiaalkeuze en het invullen van de laatste details en styling van het project.

Maatwerk-interieur-design-keuken
Design-keuken

Je moet niet leven naar je interieur

Design-keuken
Maatwerk-interieur-wastafel
Wastafel