Piet-Jan van den Kommer

Piet-Jan van den Kommer is een interieur ontwerper van Nederlandse bodem. Het bedrijf is opgericht in 1989 en biedt een totaal oplossing voor maatwerk interieurs en exterieurs voor woningen en bedrijven in binnen- en buitenland.

Het design team van Piet-Jan van den Kommer werkt ieder project uit in een compleet advies. Het voorstel bevat technische tekeningen, materiaal- en kleurgebruik en o.a. styling advies. De interieur ontwerpen worden vervolgens in eigen werkplaats door getalenteerde meubelmakers geproduceerd en geplaatst op locatie.

De ontwerpen van Piet-Jan van den Kommer kenmerken zich door het gebruik van pure materialen en gebruiksgemak welke zijn verwerkt tot een op maat gemaakt interieur passend bij de persoonlijkheid van haar klanten. Naast maatwerk projecten heeft het label ook een collectie met de nieuwe klassiekers van dit decennium op het gebied van binnen en buiten meubilair.

Piet-Jan heeft een grote passie voor stolpboerderijen. De werkplek van Piet-Jan zelf is een compleet gerenoveerde stolpboerderij, waar de totale ruimte dienst doet als showroom, kantoor en vergaderplek.

Duurzaamheid en bewust omgaan met het milieu is een belangrijk aspect voor Piet-Jan van den Kommer. Zo heeft hij voor het resthout een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien. Als het kan past hij duurzame energie toe in zijn projecten, want “bij een geslaagd interieur hoort ook een fijn binnen klimaat”.

Wenst u advies? Op basis van uw levensstijl en wensen creëert Piet-Jan samen met u het ultieme ontwerp voor uw interieur en of exterieur.

Contact

U bent van harte welkom in onze showroom op de Noordervaart. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met  +31 (0)72 5325815 of via  contact@vandenkommer.nl.